Meetup

T12t startade som en meetup-grupp 2013. Då handlade det enbart om meetups men nu har det växt till något som liknar ett nätverk, även om våra meetups fortfarande är en central del. Vi som tar hand om t12t idag heter Ida Franceen, Hampus Sethfors, Pär Lannerö och Erik Gustafsson.

I nuläget försöker vi se till att ha fyra meetups per år. Vi har meetups på både svenska och engelska. Vilket språk det blir beror på vilka vi samarbetar med, vilka talare vi har etc. Våra meetups är alltid gratis!

Du hittar oss på meetup.com som t12t - Stockholm.

Nästa meetup

Vi har inte planerat vårt nästa meetup än men vi tittar på att arrangera något i början av 2021. Se till att gå med i vår meetup-grupp så får du uppdateringar om exakt datum och tid!

Vårt senaste meetup

Vårt senaste meetup var 23:e september, samma dag som webbtillgänglighetsdirektivet trädde i kraft.

På vår Youtube finns live-video. Mer info om talare och ämnen finns på vår meetupsida.

Säkerhet och inkludering

Vi har en uppförandekod som vi förväntar oss att alla följer på våra träffar men även i andra kanaler och sammanhang.

Talare och värdar

Vi letar alltid efter nya intressanta ämnen. Om du skulle vilja tala eller om det är något du skulle vilja veta mer om så kontakta oss gärna!

Vi letar även alltid efter företag och organisationer som är intresserade av att samarbeta med oss för att sätta ihop event. Det kan handla om att vi får använda er lokal, köpa in mat och/eller dryck eller att se till att videos får undertexter. Hör gärna av dig om du är intresserad av ett samarbete!